Inici del Contingut

Per què estudiar?

Amb la incorporació d'aquesta titulació, la Facultat d'Infermeria amplia l'oferta de formació multidisciplinar en Ciències de la Salut. El Grau en Fisioteràpia ha obert un nou capítol en la història de la UdL, és una titulació adaptada a l'espai europeu d'educació superior (EEES), amb la filosofia d'ensenyament que fixa l'atenció en l'estudiant, en les seues capacitats i en l'autonomia per a l'aprenentatge.

Perfil d'ingrés: les realitats i necessitats actuals de la nostra societat fan que la disciplina de la fisioteràpia estigui present en la majoria dels projectes d'atenció a les persones. Es tracta d'un ventall d'actuació important, per la qual cosa el grau en Fisioteràpia presenta la possibilitat de finalitzar els estudis amb una de les dos mencions previstes en el pla d'estudis: Fisioteràpia en Geriatria i Fisioteràpia Esportiva, i així es pot aprofundir en dos especialitats en continu desenvolupament i potencialment implantades en la nostra societat.

S'adreça a estudiants amb interès per desenvolupar la seva activitat professional en l'àmbit de la gestió empresarial o bé està interessat en comprendre el funcionament de l'economia. A l'estudiant que mostra un bon perfil negociador, és emprenedor i a la vegada mostra una activitat ètica i responsable. Es requereix facilitat de comunicació oral i escrita, capacitat matemàtica i d'anàlisi, motivació per comprendre els fenòmens i els canvis socials i capacitat de decisió i resolució de conflictes.

El Grau en Fisioteràpia acull activitats formatives que incorporen valors professionals com són la realització de pràcticums clínics, que permeten reflectir la transversalitat de la fisioteràpia amb les diferents especialitats socials i de la salut, així com la necessitat d'una organització i desenvolupament de treball transdisciplinari.